background

Tuesday, 5 April 2016

Blog Lamanya tak Nengok...

Assalamualaikum...

Fuhhh,...da bersawang-sawang dah beb..hahaha..

Punyala lama tak bersiaran sampai dah bersawang2...bukan penyakit "M" tapi kesibukan melanda diri ku ini...hihihi.

Ada beberapa aktiviti terbaru yang saya tgh buat,,,maklum la zaman2 gawat ni kan,,kena ada side income untuk nak tambah belanja anak2...cewahhh...hahaha

kiranya ni update pertama setelah 2016..hahaha,,,ampunkan hamba sebab terlambat hapdate(mcamla ramai nak baca blog ko wany..hihihi)..

takpela tak nak baca takpe..asalkan korang bahagia ye dak...semoga korang semua sentiasa success dalam apa jua bidang yang korang ceburi okeh...




sayang semua
wany nornid

No comments:

Post a Comment